Operator vla

  • Hengelo
  • 40 uur
  • MBO

Later dit jaar opent Zuivelhoeve een splinternieuwe productiehal, speciaal voor het maken van onze vla. En we zoeken operators die daar vanaf het begin bij willen zijn.
We noemen het ons vlalokaal, een nieuwe moderne omgeving waar we straks met de nieuwste machines werken aan de productie van onze Boer’n Vla. Het ruikt er straks naar verse vanille en chocoladevla, en de lijnen zijn nog zo nieuw dat jij mag helpen om ze in te stellen, testen en finetunen.

Wat ga je doen?
Je bent als Operator Vla vanaf dag één betrokken bij het opstarten van de nieuwe lijn. Wel wordt je eerst ingewerkt in de bestaande productie  natuurlijk. Het is belangrijk om het proces te leren. Jij:

  • Stelt nieuwe machines in en helpt bij het testen van de processen;

  • Zorgt dat de vla volgens recept wordt bereid en afgevuld;

  • Houdt kwaliteit en hygiëne scherp in de gaten (HACCP is voor jou bekend terrein);

  • Lost kleine technische storingen op en denkt mee over verbeteringen;

  • Werkt in ploegendienst (3-ploegen), samen met collega’s die net zo hands-on zijn als jij.

Kortom: dit is geen lopendebandwerk, maar een kans om echt iets nieuws op te bouwen.

Wat zoeken we?

  • Ervaring als operator, bij voorkeur in food of zuivel;
  • Of een mbo-3 diploma richting voeding, techniek of procestechniek;

  • Je werkt nauwkeurig, kunt schakelen en bent niet bang voor een beetje pionieren;

  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands;

  • Je vindt het leuk om mee te denken over hoe we het beter kunnen doen.

Wat krijg je van ons?

  • 40-urige werkweek in 3-ploegen (06.00 - 14.45 | 13.45 - 22.30 | 22.15 - 06.15);

  • Ploegentoeslagen van 25% tot 100%, afhankelijk van het tijdstip;

  • Marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring;

  • 25 vakantiedagen (en mogelijkheid om bij te kopen);

  • Korting op Zuivelhoeve-producten in onze winkels;

  • Een informele, nuchtere werksfeer met fijne collega’s;

  • En natuurlijk: kans om mee te bouwen aan iets nieuws!

Interesse?
Leuk! Solliciteer direct via de 'direct solliciteren' button. Heb je vragen? Neem dan contact op met Annet Wassink (HR) via whatsapp op telefoonnummer 06-43417769.

Procedure:

  • Solliciteren

  • Gesprek met Annet (HR) en Andre (Operations Manager)

  • Rondleiding en tweede gesprek met je mogelijk nieuwe collega

  • Voorstel + contract

  • Starten!

Tot snel!

 

Zo ziet je werkplek eruit

Meer weten over het bedrijf waar je gaat werken?

Ontdek de Zuivelhoeve

Vragen of direct solliciteren?

App, mail of bel met HR